نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ماکرون: بعید است اوکراین به ناتو بپیوندد

ماکرون: بعید است اوکراین به ناتو بپیوندد رئیس جمهور فرانسه عضویت اوکراین در ائتلاف ناتو را به دلیل آنکه روسیه آن را یک تقابل تلقی خواهد کرد بعید دانست.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۶ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر. «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه، در مصاحبه‌ای گفت، عضویت اوکراین در ائتلاف ناتو با توجه به اینکه از سوی کرملین به عنوان یک «تقابل» تلقی می‌شود «بعید» است.

 

در حالی که غربی‌ها پیش از عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین منافع امنیتی مسکو از جمله درخواستش برای دریافت تضمین‌های امنیتی را نادیده گرفتند، ماکرون در مصاحبه با روزنامه فرانسوی «لوموند» گفته است، مساله تضمین‌های امنیتی یک موضوع محوری است و با توجه به اهمیت آن، عضویت اوکراین در ائتلاف ناتو بعید خواهد بود.

 

ماکرون در این مصاحبه گفت: «ورود اوکراین به ناتو از سوی روسیه به عنوان یک تقابل در نظر گرفته خواهد شد. شما نمی‌توانید با موضع فعلی روسیه چنین اتفاقی را متصور شوید. پیوستن اوکراین به ناتو سناریوی محتملی نیست. باید به آن تضمین‌های امنیتی قوی‌تر داده شود چون از سوی روسیه مورد حمله قرار گرفته است.»

 

رئیس جمهور فرانسه مساله تضمین‌های امنیتی را تنها مختص به اوکراین ندانسته و گفت: «ما باید درباره یک معماری برای ثبات و امنیت که در درجه اول امنیت وثبات را برای اوکراین و همچنین برای مولداوی، ارمنستان، جمهوری آذربایجان و گرجستان تضمین کند فکر کنیم. و فردا همین مساله برای بلاروس نیز درخواست خواهد شد.»

 

رئیس جمهور فرانسه در ادامه این مصاحبه با طرح این ادعا که از حمایت از انعقاد یک توافق صلح پایدار با روسیه دست برنداشته، بیان کرد: «من همیشه صریح گفته‌ام فکر نمی‌کنم این جنگ را بتوان تنها به طور نظامی پایان داد. من همچنین استراتژی برخی کسانی که تنها راه‌حل این جنگ را نابودی یکی از دو طرف می‌دانند می‌‌فهمم.»

 

ماکرون اضافه کرد:‌ «می‌دانم این حرفم باعث ناراحتی کسانی که به سناریوی نابودی متعهدند می‌شود. مایلم آنها توضیح بدهند چطور می‌خواهند به این روند ادامه دهند. در پایان ما مجبور خواهیم بود همه را دور میز مذاکره جمع کنیم. مایلم اروپایی‌ها و غربی‌هایی که به من درس می‌دهند، به من بگویند که می خواهند چه کسانی را پای میز مذاکره ببینند. من نمی‌خواهم چینی‌ها و ترکیه‌ای ها تنها کسانی باشند که روز بعد از پایان جنگ مشغول مذاکره هستند.»

 

رئیس جمهور فرانسه با وجود اینکه ظاهرا بر تلاش برای خروج از جنگ اوکراین با مذاکره تاکید دارد، اما ادعا کرد اکنون هنوز زمان برای مذاکره و دیپلماسی فرا نرسیده است و روسیه حاضر به آتش‌بس نیست.

 

ماکرون در ادامه این مصاحبه با در پیش گرفتن مجدد لحن هشدارآمیز علیه مسکو گفت: «ما متعهد به استراتژی دفاع مطلق از اوکراین و کسب پیروزی برای اوکراین هستیم و این در نهایت حصول یک توافق جدید برای تشکیل یک نظم جدید و تضمین ثبات امنیتی و سیاسی اروپا و منطقه را ضروری می‌کند.»

 

رئیس جمهور فرانسه در خاتمه این مصاحبه همچنین با گفتن این که جنگ در اوکراین باعث برجسته شدن ضعف اروپا و اتکایش به همپیمانی با آمریکا شده است اضافه کرد: «اروپا لازم است که از خودش محافظت کند. اروپا باید از آمریکا در زمینه فن آوری و توانمندی خودمختاری پیدا کند و در داخل ناتو باید یک رکن اروپایی واقعی ایجاد شود. این یک پروژه آلترناتیو نیست.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار